torstai 16. toukokuuta 2013

Pienelle palomiehelleni


Pienimmälle pojalleni.
1-vuotiaalle, joka ei vielä juuri puhu,
mutta paloauton ääntä imitoi sitäkin taitavammin:
"pii-paa-pii-paa-iuiuiuiu!"Huppari ilman huppua (eli neulostakki) kesäiltoihin.
(huput on söpöjä, mutta äärimmäisen epäkäytännöllisiä ulkovaatteiden alle puettaviksi.)


Ompelin elämäni toista kertaa vetoketjun. Edellinen kerta olikin peruskoulussa,
7.luokalla, kun ompelin penaalin. Ihan sataprosenttinen onnituminen ei ollut. Käyttökelpoinen kyllä, mutta ei maailman kaunein. Mutta harjoitus tekee mestarin... tai edes keskinkertaisen osaajan, toivottavasti.Rakas palomieheni vauhdissa.


Kaavat:
OB 6/2012 Mörrimöykky pörröhuppari
(muokattu mm.resoreita, kaulusta...)

Kangas:
Ihanalta Majapuulta.

Vetoketju:
Eurokankaasta.

4 kommenttia:

 1. Ihana!
  Toi huppuhomma on kyllä inhottava... En tunnu löytävän typylle mitään kivoja huputtomia huppareita (mun mielestä neulostakki kuulostaa tylsältä, se on HUPPARI, mutta ilman huppua :P).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tytöille muuten on vielä vähemmän huputtomia huppareita. Pojille on sentään jotain. Ja kyllä se munstkin on huputon huppari!

   Poista
 2. Ihana huputon huppari! Mulla on samalla kaavalla työn alla huputon myös, teitkö mitä muutoksia kaula-aukkoon? Mulla on jo kankaat leikattuna, vähän pienensin kaula-aukkoa, saa nähdä toimiiko. Teen vuorittomana, kuten ilmeisesti sinäkin? Hauska nähdä että toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan hyvin kyllä onnistui. Minäkin pienensin ja muotoilin hieman kaulusta, olisin voinut kyllä ehkä vielä vähän reilumminkin pienentää. Ja vuorittomana toteutin ja kyllä se näyttää toimivan, vaikka hiukan jännitin toimiiko, kun en valmista vuoritonta huputtoman hupparin kaavaa löytänyt.

   Poista