sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Isänpäivälahja?

Isänpäivä on muuten kolmen viikon päästä. Tietenkään en voi esitellä, mitä me tänä vuonna ajattelimme isille ja isoisille antaa. Ei siksi, etten muka vielä olisi keksinyt lahjaa, vaan tietenkin siksi, että se pilaisi yllätyksen! Onko tänä vuonna vuorossa sukat, kalsarit vai kravatti, pidetään se vielä salaisuutena.

Jos joku muu mamabloggaaja tai googlettamalla isänpäivälahjaideoita etsivä kuitenkin on vielä toistaiseksi ideaa vailla, ajattelin esitellä miten meillä viimeisen parin vuoden aikana isiä on lahjottu. Viime vuosi meni kädenjälki teemaillen:

Korttiin painettiin kummankin pojan kädenjäljet.
Sama idea toteutettiin paitaan, jonka tietysti itse ompelin.
Ja tassut pääsi myös kakkua koristamaan. Lapsi siis dippaa tassun suklaaseen ja painaa kevyesti kakun päälle.
Päällinen on kaulittavaa massaa.

Pari vuotta sitten, meidän perheen toisena isänpäivänä siis, mentiin samalla itsetehdyllä linjalla. Eli  lahjaksi isi sai itse tehtyjä herkkuja ja kortin. Suklaatryffelikakku kahvilla maustettuna on meidän isin suosikkikakku.


Suklaatryffelit voi tietysti myös toteuttaa perinteisessä muodossa.
Hyvä lahjaidea isille tai vaikka jouluksi.


Itse tehdyillä lahjoilla ollaan hyvin pitkälti meidän perheessä menty. Jo ensimmäisenä isänpäivänä (esikoisen ollessa 7kk) annoin pikkuherran maalata oman taideteoksen isille. Erityisen hieno pienokaisen maalauksesta tai jalan- ja kädenjäljistä tulee, kun hommaa niille ihan oikeat, kunnon kehykset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti