keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Viikon virkkauksia: amigurumit

Tänään on fiilistelty kevättä! Aurinko paistoi, lämpötila oli peräti seitsemän astetta plussalla ja aurinkolasit ja kumisaappaat kaivettiin kaapista. Aamu alkoi kirkastua jo seitsemältä ja valoa riitti melkein kellon ympäri. Päiväunien jälkeenkin piti lähteä ulos: "Äiti haluan takapihalle, ku siellä on pari lätäkköö." Kyllä se kevät ihan oikeasti tulee!

Keväthehkutuksesta viikon virkkauksiin. Tällä viikolla päätin kokeilla virkkailla jotain muuta kuin pilttipurkkiaskarteluja, joten kokeilinkin muutamaa ohjetta kirjastosta mukaan napatusta Amigurumi-kirjasta. Tässä aikaansaannoksia:


Pikku hiirulainen.
(ohje kirjasta: Mia Bengtsson: Amigurumi - virkkaa omat maskottisi)

Talviunilta heräillyt viluinen nalle.
Hänkin kevättunnelmissa.
(ohje samaisesta kirjasta)

Äidin apuri...
 
Osasin hei ihan itte lukea kirjan ohjeita! Fiilis kuin 2-vuotiaalla, joka on oppinut jotain uutta. Loppuviikolle onkin tiedossa muutama kakkuprojekti ja Helsinki-reissu, joten taitaa virkkailut jäädä vähemmälle. Ensi viikolle mielessä jo vaikka mitä juttuja, joita voisi kokeilla. Mistä vain saisi aikaa toteuttaa kaikki nämä ideat?!


4 kommenttia:

 1. Ihana kevät ja ihanat otukset. Niin ja ihana apuri! ;)

  VastaaPoista
 2. Mäki olen joskus SUUNNITELLUT tekeväni (=yrittäväni tehdä) noita amigurumeja, mutten ole saanut aikaiseksi.
  Jospa nyt lähtis uudestaan yrittämään.
  Noi sun näytti ihanilta!! :)

  - annina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa koittaa, olivat yllättävän helppoja! Mä jotenkin ajattelin, että olisivat vaikeempia, mutta ihan hyvin sujui aloittelijaltakin näiden askartelu. Ja ainakin tuossa kirjassa jokaisen mallin kohdalla kerrottiin onko helppo, keskitasoa vai haastava.

   Olisi kiva koittaa kaikkia erilaisia malleja, mut en mä kyllä ihan tiedä mihin näitä sitten käyttäis... :P

   Poista