lauantai 27. syyskuuta 2014

Hedelmäinen vesimelonikakku

Tämän viikon kakkuprojekti olikin hiukan erilainen. Kakku meni kahden kaveruksen 1-vuotissynttäreille. Näpersin siis vesimelonista kolmikerroksisen kakun, jonka koristelin vihreillä ja tummilla viinirypäleillä sekä cantaloupemelonista ja anananaksesta piparimuotilla otetuilla tähdillä. Hedelmät ovat ihan vain lätätty kiinni toisiinsa, tarvittaessa kiinnittämiseen voisi käyttää coctailtikkuja, mutta ajattelin että kakku olisi kivempi ilman puisia ylläreitä. Ainoastaan muutaman grillitikun tökkäsin kakkuun pystyyn, jotta kaikki kolme vesimelonin osaa pysyisivät varmasti paikallaan ja niihin sai myös kiinnitettyä hauskasti tähdet koristeeksi. 


Tämä oli siis ensimmäinen tällainen hedelmäkakkukyhäelmä, jonka olen tehnyt, joten hieman kokeelinen versiohan tämä nyt on. Mutta tosi kiva pikku projekti ja minusta aika kiva idea 1-vuotissynttärikakuksi. Kuvat ovat hätäisesti työpöydällä napattuja, sillä lähdin kiireellä kiikuttamaan kakkua juhliin heti kun olin sen saanut valmiiksi.


2 kommenttia:

  1. Hei, miten teit tämän kakun? Olisi kiva kokeilla tytön 1v kakuksi.Miten sait siitä pyöreän

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Ihan vain kuorin vesimelonin ja muotoilin siitä kolme pyöreähköä palaa, jotka asetin päällekäin. Itse kakku on siis täyttä vesimelonia, jonka pinnalle olen asetellut hedelmän paloja. Grillitikkujen ja coctailtikkujen avulla voi varmistaa osien yhdessä pysymisen, etenkin jos kakkua tarvitsee siirrellä/kuljettaa.

      Poista