lauantai 14. syyskuuta 2013

Nosh organics-kutsut

Luomupuuvillaisia lastenvaatteita ja vegaanisia herkkuja. Niistä oli meidän lauantai tehty. Ja tietysti liudasta ihania ihmisiä, isompia ja pienempiä.

Nämä olivat nyt toiset järjestämäni Nosh-kutsut. Keväällä pidin kotikutsut heti kun kuulin, että se on mahdollista myös täällä Turussa ja selvää oli, että halusin pitää kutsut myös syysmalliston tullessa. Rakastan uusretroilua ja värikkäitä lastenvaatteita, ja niitä oli tässäkin mallistossa tarjolla. Tällaista ituhippiäistä tietysti miellyttää myös materiaalina käytetty luomupuuvilla ja onhan merkki myös suomalainen.


Kevään kutsuilta ostin vain yhden valmiin vaatteen, mutta kankaita sitten senkin edestä. Tästäkin Noshissa tykkään, kutsuilta voi tilata myös kankaita. Noshin kankaat ovat muuten ihania ommella! Jämäköitä ja laadukkaita kankaita, sen huomaa niitä käsitellessä. Tällä kertaa sitten tulikin tilattua niin paljon vaatteita (toivottavasti puoliso ei eksy lukemaan tätä blogitekstiä), etten enää millään raaskinnut tilata kankaita. Etenkin kun olen yrittänyt pysytellä kangaslakossa kunnes tuo tämänhetkinen kangasvarasto hiukan tuosta ensiksi hupenisi. Ihan harmittaa, että tuo kolmevuotias ei enää kasva samaa vauhtia kuin vauva ja pikkuveljelle taas oon isoveljen vanhat vaatteet odottamassa. Niin paljon olisi ihania kankaita ja vaatteita!


Minusta on ihana järjestää lastenvaatekutsuja Saa hyvän syyn leipoa ja testailla uusia reseptejä. Saa kutsua talon täyteen tuttuja, eikä kaikkien tarvitse edes tuntea toisiaan. Ja sitten vielä tällaiselle shoppailua vieroksuvalle ihmiselle tuodaan shoppailtavat vaatteet kotiin asti. Vaikka Nosh organicsin vaatteita saa tilauttua nettikaupastakin, on vaatteita aina mukava ensiksi hypistellä ja tutkia livenä ja jos lapsi vaan suostuisi niin sovitellakin voisi. Ja jos on sellainen olo, ettei osaa heti ostopäätöstä tehdä, onnistuu se myöhemmin netissäkin. Näppärää.


Ja siis se leipominen. Ah, pitkään ja hartaasti taas suunnittelin, mitä sitä tarjoaisin. Yritin hillitä itseni. Tiedän, että voisin vain ostaa paketin keksejä, paistaa pakastepullia ja keittää kaffet, mutta miksi heittäisin hukkaan tilaisuuden leipoa! Halusin tehdä kaiken vegaanina ja ilostua kuullessani kuinka muutkin tykkäävät vegaanisista jutuista. Paljon kehuja sai etenkin tämä jo kestosuosikiksi noussut suklaa"juusto"kakku, joka muuten on vielä tosi helppo valmistaakin. Lisäksi halusin tietysti testata omenpiirakkaa, sensonkiherkkua.


Koska paikalla on paljon lapsia ja usein myös äidit haluavat olla tarkkoja ruokavaliostaan, on hyvä olla jotain vähän kevyempääkin tarjottavaa. Tällä kertaa tarjolla oli myös hedelmiä ja ihan omin pikku kätösin askartelemiani karjalanpiirakoita, vegaanisia tietenkin. Ekaa kertaa ikinä tein karjalanpiirakoita. Taas pääsivät vieraat koemaistajiksi. Ja voitte kuulkaa uskoa, että olin ihan suunnattoman ylpeä tästä saavutusesta, oli vaan viimitten päälle kätevä emäntä olo piirakoita pyöritellessä! 

Mutta sitten niitä herkkuja tietty on kaapit pullollaan vielä pari päivää kutsujen jälkeenkin, kun tällainen muumimamma innostuu leipomaan kuin hääjuhliin konsanaan. Jos sitä ensi kerralla ei karkaisi mopo käsistä, koska ensi kertahan tulee, viimeistään keväällä.

Jos Nosh organics on vielä tuntematon, käyppä ihmeessä kurkkaamassa täällä. Niin ja kiitos kaikille, jotka päiväämme piristitte tänään!


4 kommenttia:

 1. Oli mukavat kutsut ja ihanat tarjottavat! Herkkulakkoilijankin oli pakko maistaa lusikallinen tuota suklaakakakkua, maistui taivaalliselta! E santsas kaks kertaa ja oli onnellista poikaa kantaessaan "kotimatkakeksejä" autoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että viihdyitte ja tarjoiltavat maistuivat! Täytyy treffata pian taas uusiksi!

   Poista
 2. Kiitos kivoista kutsuista ja herkullisista tarjoiluista! Meidän Preppy Puppy on ollut ihan suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo oli puolellani! Mukavaa, kun pääsitti ja teitte hyviä hankintoja! :)

   Poista