maanantai 11. marraskuuta 2013

Isi, iskä, ihi, ikkä

Isänpäivä pääsi taas yllättämään. Joka vuosi sama homma. Mukamas hyvissä ajoin alkaa miettimään, miten sitä isiä ja isoisejä muistaisi, mutta kuitenkin huomaa viimeisinä iltoina askartelevansa kortteja ja lahjoja. Tänänkin vuonna minulla olisi ollut poikien kanssa hyvä aika askarella ja salamyhkäillä isin työreissujen aikana, mutta kuinkas sitten taas kävikin niin klassisesti, että pari päivää ennen isänpäivää yritettiin salamyhkäisesti löytää sopivaa koloa askarteluille.

Rakkautta ja onnea, sydämien ja onnenapiloiden muodossa. Ja yksi Pumpkin King...
Korttien lisäksi askarreltiin työn takia reissaavalle isille "matkaperhealbumi".
Valokuvatkin saatiin aikaiseksi hommattua ajoissa perjantaina.
Isänpäiväkakku.

Isänpäivä sujui varsin perinteiseen tapaan. Isi sai nukkua pitkään. Sillä aikaa kun isi nukkui, leivottiin jätkien kanssa isille leipää aamupalaksi ja yritin minä kahviakin keittää, vaikka siinä surkea olenkin. Kun isi heräsi pojat antoivat hänelle lahjat ja kortit. Aamutohinoiden jälkeen lähdettiin mummilaan juhlimaan vielä Äijää koko perheen voimin. Äijä sai lahjaksi poikien kerhossa askartelemat leijonakuningaskortit sekä muhkean suklaakakun, jonka teossa pojat auttoivat ahkerasti sokerikuorruteen kanssa ja tietenkin testimaistamalla suklaat (täytyyhän suklaan laatu tarkistaa) sekä kaapimalla kulhot (jotta äidin olisi helpompi tiskata ne)


Nyt kun halloweenista ja isänpäivästä selvitty, voidaankin aloittaa joulufiilistelyt. Ettei vain joulu pääsisi yhtä pahasti yllättämään.  Jouluvalot ripustettiin tänään, tästä se alkaa!
(Oltiin meidän talon ekat, lällälää naapurit!)


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Viime vuonna käytettiin samaa ideaa, mutta tehtiin kädenjäljet suklaasta sokerimassan pinnalle. :)

      Poista