lauantai 30. marraskuuta 2013

Joulukalenteri

Meillä on koko viikko laskettu päiviä siihen, että Tonttu Toljanteri alkaa. Enää yksi yö! Miten pitkä kuukausi tästä tuleekaan, kun eka pitää laskea päiviä koska avataan joulukalenterin eka luukku ja sitten on vielä 23 luukkua jäljellä!


Viime jouluna ompelin tällaisen kalenterin. Mutta tänä jouluna se ei löytänytkään sopivaa paikkaa, eikä tyyliltäänkään oikein miellyttänyt, joten askartelin täksi jouluksi hiukan eri tyylisen kalenterin.

Taittelin taskut valkoisesta kartongista, liimasin palan kuviopaperia ja lisäsin päivän numeron. Kiinnitin taskus pienillä pyykkipojilla mustaan hamppunaruun.Viime vuonna ompelin jouluisen lorupussin ja askartelin 24 jouluista lorukorttia. Nyt kun olen esitellyt kuinka viitseliäs äiti olen, voinkin todeta, että tämän vuoden joulukalenteriin ei ole vielä mitään täytettä. En ole osannut päättää kerätäänkö tänä jouluna vielä lisää joululoruja vai tekisinkö sittenkin tänä vuonna talvilorupussin talviloruineen. Tai sitten puuhakalenterikin olisi kiva, siis sellainen, että luukusta paljastuisi aina jokin kiva jouluinen puuha, jota voisi sinä päivänä tehdä (esim. leivotaan pipareita, käydään markkinoilla, askarrellaan lumihiutaleita jne.) No onhan tässä vielä aikaa.


2 kommenttia:

  1. kivoja kalentereita! :) Mulla on vaikka kuin aina ideoita, mutten olevinaan ehdi niitä toteuttaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla on vähän sama vika. Välillä on sellainen ideatulva, ettei tiedä mistä aloittaisi ja sit ei aloittakaan mistään eikä saa mitään aikaiseksi. :D

      Poista