keskiviikko 5. helmikuuta 2014

"Hei kuulkaas nyt kaikki lapset, on kissat nuo täällä taas!"

Pojat olivat mummilassa leikkimässä ja sain viettää vapaapäivää. Arkihommien lisäksi ehdin muun muassa ommella pari paitaa. Kangaskaappi pursuilee ihanuuksia, mutta aika vähän tulee ommeltua. Painavin syy siihen on tällä hetkellä se, etteivät jätkät tarvitse juuri nyt yhtään enempää vaatteita. Alkavat olla jo niin isoja, ettei vaatekaappia tarvitse olla jatkuvasti uusimassa. Sääli äidin käsityöharrastuksen kannalta. Nyt tuli kuitenkin hurauteltua molemmille pojille paidat. Isoveli sai Miina ja Manu-fanipaidan, pikkuveikalle ladoja. Kankaat Metsolalta, kaavat peruspaitakaavoilla.


Mulla on jonkinlainen viha-rakkaussuhde Miina ja Manu-kankaaseen. Inhoan Miina ja Manu-kirjoja. Kai minä niistä lapseni pidin, mutta nykyään niitä on kyllä raskas lukea. Onneksi niitä saa myös kuuntelukirjoina, cd vaan pyörimään ja muistetaan kehua kuinka iso poika on, kun osaa ihan ite lukea kirjaa. Tämä kangas oli kuitenkin niin retro ja ihana, että se huuteli mulle pitkään ja lopulta myönnyin sen kutsuun ja poika on iloinen. Ihan kuus-nolla tämä kaikki Salama-auto vaatteet voittaa!


6 kommenttia:

 1. Wau! Pitäiskö alkaa ompelemaan, jos kerran tommosia kankaita on tarjolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varo vaan kuule hurahtamasta tähän touhuun! Äläkä vain liity facebookin "ompeluelämää" tai "kangashamsterit"-ryhmiin. Siitä ei ole paluuta. :D

   Poista
  2. No ei taida kyllä kauhiasti olla pelkoa... Ostaisin kankaan ja se lojuis ompelukoneen hoodeilla vuoden, kunnes siirtäisin sen vaatehuoneeseen to do-laatikkoon. Ompelukoneen vieressä on kohta 6 kuukautta hengailleet yöhousut, joista pitäisi korjat 1 (YKSI) sauma. Ihan en ole vielä saanut aikaiseksi, vaikka koneessa olis valmiina jopa oikean väriset langat.

   Poista
 2. Pitipä vielä tulla kommentoimaan, että kylläpä on hieno Miina&Manu-paita! ;) Kyllä kelpaa siinä isoveikan hengailla! Terkuin eräs ikuinen Miina&Manu-fani, joka myös "nuorena äitinä" tunnetaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mystinen nimimerkki täällä käynyt jotain huutelemassa. :P Mut kiitos kehuista, taidat olla kyl pikkasen kade. ;)

   Poista
  2. Enkä vaan pikkasen! ;) Kukapa ei haluais tommosta paitaa! ;)

   T. Sama mystinen nimimerkki :P

   Poista