sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Pikkuponi-kakku

Lauantain kakkuprojekti, pikkuponi-kakku. "Haasteen" sain 4-vuotissynttärisankari neidolta. Toiveena oli  valkoinen pikkuponi, jolla olisi keltaiset hiukset ja kakun täytteenä mansikkaa. Näillä ohjeilla tällainen toteutus:

Poni edestä.
Poni takaa. Häntään ja harjaan pyörittelin jouhia keltaisesta sokerimassasta.
Silmät maalasin ruskealla pastavärillä.
Häntään ja harjaan laiton muutaman kukkasen koristeeksi.


Pakko myöntää, että tämä amatööri kakkuharrastaja on ihan tyytyväinen lopputulokseen.
Ihan tunnistettava siitä tuli.


8 kommenttia:

 1. Wau! Ihan mahtava :) Menikö ikuisuus?
  Mä tein pojalle muutama vuosi sitten panssarivaunukakun, ja se oli aika yksinkertanen tohon verrattuna, ja mulla tais mennä neljä tuntia pelkässä koristelussa :D Ei koskaan enää kiitos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tohon melkeen koko lauantain sai uppoamaan, etenkin kun siinä sivussa piti pyörittää perusarkeakin. Mutta mä niin tykkään näpertää tämmösiä! Meillä isoveikka täyttää ens kuussa neljä ja toiveena on esitetty merirosvolaiva-kakku, suklaakakku, suklaa koristein. Katotaan mitä siitä tulee. :)

   Poista
 2. WAU!!! Ihan mieletön!

  VastaaPoista
 3. Miten ihmeessä tuon muotoisia kakkuja tehdään...? Soseutatko sä paistetun kakkupohjan ja siitä sitten muotoilet, vai...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no en ihan soseuta. :D Teen levykakkupohjan eli kääretorttupohjan eli siis kakkupohjan uunipellille (tai kahdelle riippuen kuinka iso kakku on kyseessä). Ja sitten siitä kakkulevystä leikkaan tarvittavia paloja ja kokoan ja täyttelen haluaman malliseksi. Vähän niin kuin palapelin tekemistä tai kuvanveistoa, mutta kakkupohjan ja täytteen kanssa. :)

   Poista