keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Merirosvosynttärit

No nyt on juhlat juhlittu, kun tänään vielä saatiin lauma pieniä merirosvoja juhlistamaan nelivuotiasta! Harmitus vain, kun itse päivänsankari tulikin kipeäksi kesken kemujen eikä oikein pysynyt muiden merkkareiden vauhdissa mukana. Kuvakooste merirosvosynttäreiltä:

Askarreltiin merirosvolle hattu. Muuten merirosvolook luotiin pitkälti vaatekaapin antimista, raitapaitaa, liiviä, huiviaa sun muuta ja tietty viikset kasvoväreillä ja koukkukin piti kapteenilta löytyä.
 Koristeluissa oikaisin ja tilasin valmista viirinauhaa sekä pääkalloilmapalloja. Säästää aikaa ja rahaa, olin tylsä ja laiska.
Kinuskipoppareita ja herkkuaarrearkku.
Pikkusuolaisia. Liputkin tilasin valmiina, laiskimus minä.
Kakun sentään tein itse! Toiveena merirosvolaivasuklaakakku.
Noottia tuli heti, kun purjeet oli tehty paperista... Laiskimus minä, huoh...
Merirosvolaivakakku takaa.
Tarjoilut.

Kyllä kemuja vaan on kiva järjestää ja taas jäi monta ideaa vielä toteuttamatta kun ideoita on enemmän kuin aikaa. Mutta on tämä juhlienjälkeisfiilis kera hiljaisuuden, toimettomuuden ja kinuskipoppareidenkin aika kiva.


2 kommenttia:

  1. Kiitos vielä mukavista juhlista! Täällä mieskin ihasteli kuvien perusteella kakkua, oli kyllä huikea! Toivottavasti pikkumerkkari paranee pian! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellenne, kun olitte mukana juhlistamassa meidän nelivuotiasta ja kiitos myös kakkukehuista! :) Pikkumerkkari voi jo illan mittaa paremmin ja iltapalakin maistui. Tiedä häntä oliko vain jotain jännitystä vai mitä oli, kun oli kuitenkin NIIIIN kovin odottanut näitä kemuja.

      Poista