lauantai 12. huhtikuuta 2014

Nimiäiskakku

Tänä viikonloppuna sain askarrella nimiäiskakun, jonka tekoon sain varsin tarkat toivomukset. Koristeeksi toivottiin kahta nallea keinuttamassa kehtoa sekä nimi- ja päivämäärätekstiä. Kakun pohjaväriksi toivottiin vaaleaa, nalleista ja kehdosta ruskeaa ja lisäksi voisi olla oranssia ja keltaistan. Aika selkeät toiveet, joita noudattamalla tuli tällainen kakku:

Kehtoon leikkasin sokerimassasta palat, joiden annoin kuivua.
Kuivatut palat liimasin yhteen elintarvikeliimalla.

Pohjana perustäytekakkupohja, välissä tummasuklaamoussea. Koristeluvaihe ei oikein tahtonut sujua, sokerimassa ei ihan totellut ja kehdonkin sain tehdä pariin kertaan, kun yksi jalaksista meni poikki. Tajusin myös liian myöhään, ettei minulla ole sopiva numeromuotteja kirjainten kaveriksi, joten väkersin vapaalla kädellä päivämäärään tarvittavat numerot. Aina ei voi kakki mennä putkeen, mutta valmista tuli kantapään kauttakin.


4 kommenttia:

  1. Siis voi kääk näitä sun luomuksia!! 8| Silmät pyöreinä oon seurannut, miten jokanen kakku on aina edellistä mielettömämpi! Sulla on silmää, ja kädetkin näyttää toimivan niiden kanssa yksiin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti! Mä oon vähän hurahtanut tässä kotiäitiyden sivutuotteena kakkujen näpertelyyn (ja näpertelyyn muutenkin). ;)

      Poista