keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Kiitokset päiväkotiin

"Lähtekäämme maailmalle,

reppu selkään, keppi kouraan matkaan vain!

Soikoon laulu koko pitkän tien,

matkaan mukanani muistot vien.

Pellon poikki, kuusten alle,

sieltä alkaa polku kauas matkaajain."Sydän halkeaa onnesta kun katsoo tuota pientä, joka ei olekaan enää niin pieni, vaan tämän päivän jälkeen jo melkein koululainen, ekaluokkalainen. Päiväkotiura takana, uudet seikkailut edessä. Siellä se minun pikkuinen, joka vasta sylissäni tuhisi, lauloi reippaasti eskarin päätöslaulun, sai todistuksen ja halasi eskarin opet. Haikeaa ja samalla hienoa. Huh...


Pitihän meidän ihanille päiväkodin aikuisille pienet muistamiset askarrella. Minulla oli parikin ideaa, joista tällä kertaa toteutukseen meni Huilihetki-rasiat. Idea täältä. Linkin takaa löytyy myös valmiiksi tulostettavat etiketit, mutta me halusimme askarrella ne itse. Lapset siis leimasivat tekstit, leikkasivat ja liimasivat paperit ja koristelivat rasiat tarroilla. Sen jälkeen rasiat täytettiin herkuilla.

Avaa kansi.
Hengitä hetki.
Nauti kesästä.


Minusta kiva muistaminen niin päiväkodin työntekijöille kuin äidille äitienpäivänä tai ystävälle ystävänpäivänä tai vaikka mökkiviemisiksi kesällä.


Sopivaa valmista rasiaan en löytänyt mistään. Siispä askartelin sellaiset itse. Aloitin mittaamalla 5 cm marginaalit A4 pahville. 
Kanneksi tulevaan laatikkoon tein 4,8 cm marginaalit.


Päihin leikkasin viillot.


Taittelin reunat ylös.


Ja liimasin ja nidoin boxit kasaan.


Sitten vain koristeita mielen mukaan.


Tällä kertaa löysin niin kivoja valmiita kortteja, että lahjojen lisäksi emme askarrelleet kortteja.

Tästä starttaa siis meidän kesäloma!
Ihanaa kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti