perjantai 4. toukokuuta 2018

Supersankarisynttärit

Supersankarit ovat esikoisen viimeisin villitys. Siispä 8-vuotissynttäreitä vietettiin tällä kertaa supersanakari teemalla.


Pinterestistä löytyy vaikka mitä kivaa koristeluideaa teemaan sopien, kuten nämä tulostetut viirinauhat ja supersankarimerkit, joista askartelin nakkitikkujen ja muffinssien koristeet.


Tarjoilut olivat sankarin itsensä suunnitelemat eli lemppariherkut kehiin.


Tarjolla oli siis pizzapullia, nakkitikkuja, suklaamuffinsseja, valkosuklaajuustokakkua sekä lempparisipsejä ja karkkeja. Supersankari teemaan sopivia pillejä ja servettejä löysin Calligraphen -verkkokaupasta.


Kakun suhteenkaan sankari ei jättänyt äidin luovuudelle tilaa. Hän halusi lempparikakkuaan eli valkosuklaajuustokakun, joka olisi värjätty keltaiseksi ja koristeltu batman-logolla.


Kakussa ei saanut olla sokerimassaa, kreemiä, strösseleitä tai mitään muutakaan, vain suklaata. Siispä värjäsin valkosuklaajuustokakun keltaisella pastavärillä ja logon tein temperoimalla tummaa suklaata, jonka värjäsin mustaksi tomuvärillä. Olin piirtänyt halutun logon leivinpaperille, jonka päälle levitin suklaasulan siveltimellä ja annoin kovettua hetken.


Ohjelmanumerona oli pahiksen etsintää, johon sain idean Karkkipurkki -blogista. Pienet supersankarit kulkivat ympäriinsä pahiksen perässä etsien johtolankoja. Itse pahis onnistui kuin onnistuikin livahtamaan supersankarijoukolta karkuun, mutta saalis pelastui ja supersankarit jakoivat sen keskenään oikeudenmukaisesti.


Saaliksi oli jokaiselle supersankarille pieni pussukka, josta löytyi supersankaritikkari, suklaakolikoita, saippuakuplia sekä tarroja.


Juhlat olivat oikein onnistuneet ja vauhdikkaat. Siis ihan superit synttärit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti