maanantai 28. tammikuuta 2013

Luistinkassi

Päätin askarrella esikoiselle tällaisen luistinkassin. Tuiki tarpeellinen kapine, olemmehan käyneet jo pari kertaa luistelemassa, ja molemmilla kerroilla se ilo on kestänyt noin 5 minuuttia. "Äiti, en minä pysy näillä pystyssä!"

Kun herra sai luistimet, niitä piti pitää jalassa koko ajan, sisälläkin. Päiväunillekin oltaisiin haluttu luistimet jalassa. Ja kotona kovasti puhutaan, kuinka täytyy vain harjoitella vielä. Se kun muistettaisiin sitten kun ollaan kentällä luistelemassa... 


2 kommenttia:

  1. Meillä oli tämän tyyliset: http://www.skatepro.fi/233-6972.htm, eri näköiset vain. Sopivat pienille lapsille ja pysyy pystyssäkin paremmin. Laitetaan kiinni omiin kenkiin ja siinä on tavallaan kahdet terät per jalka. Ja sitten pikku kelkka työnnettäväksi eteen ja ei kun menoksi! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nähnyt tuollaiset vempaimet, voisivat kyllä olla kätevät! Satuttiin vain käytettynä saamaan "oikeat luistimet" ja ajateltiin kokeilla. Jätkä on siis vasta 2-vuotias ja muutenkin hyvin arka liikkumaan, joten ei kyllä suuria odotuksia ollut luistelun suhteen, mutta hauska kokeilla! Eikä se ihan kamalaa ole ollut, kun tosiaan ihan mielellään mennään uudestaan ja kovasti hommasta puhutaan, taitaa vaan olla vähän turhan jännää vielä. ;)

      Poista