lauantai 15. kesäkuuta 2013

Tunnustus

Sain muutama päivä sitten elämäni ensimmäisen blogitunnustuksen. Kiitos kaunis siitä Nadalnalle. Kivaa, kun blogiani lukee joku ja vieläpä ihan tunnustaa tykkäävänsä siitä! Ja menipä tuossa alkuviikosta 10 000 kurkistajan rajakin rikki, eli on tänne ainakin joku eksynyt. Mainiota.
Tehtävänä siis jakaa tätä rakkautta viidelle hyväämieltä tuottavalle blogille ja kertoa 11 ilahduttavaa asiaa. (Tästä tulee kyllä nyt epäilyttävästi mieleen ne ala-asteella pyörineet ketjukirjehässäkät, jotka yleensä aina katkesivat kohdallani, mutta jos nyt yrittäisin kuitenkin).

Ensinnäkin ne viisi mainiota blogia:
1. Päikkärit. Ihan mahtava ja ihanan rehellinen mammablogi. Ensimmäinen blogi, jota olen aktiivisesti alkanut seuraamaan.
2. Kotikolon Oivallukset. Ihania käsityöblogeja on miljoona ja usein surffaillen blogista toiseen, mutta tämä on niitä harvoja, joita aktiivisesti seuraan. Ihania ideoita, kauniita kankaita, ompeluvinkkejä ja tekstitkin ovat nasevia.
3. Karnevaalikausi. Hauskoja tekstejä ja todella kauniita kuvia. Iso tykkäys myös valokuvausvinkeistä!
4. MITÄ MÄ TEKISIN? Paljon hauskoja ideoita, uusia ja vanhoja. Nerokas arviontisysteemi. Kivaa puuhaa koko perheelle. Ihastuin heti!
5. Jonkunlaiset askareet. Uusi tuttavuus, jossa tykkäsin erityisesti virkkausohjeisiin. Omia virkkauksia ei vain esitellä, vaan mukana on paljon ohjeita.

Ja sitten ne ilahduttavat asita:
1. Perhe ja lapset. Ykkösjuttu. Ei kaipaa selityksiä.
2. Aurinko. Lämpö. Kesäkesäkesä!
3. Loma. Isin loma on kotiäidin lomaa. Olen saanut nukkua ja urheilla. Huolehtia välillä siis itsestäkin. Harvinaista herkkua. Ja loma on tietysti myös koko perheen yhteistä aikaa.
4. Kun isi vie lapset puistoon. Äiti saa ommella tai vaikka laittaa ruokaa ja siivota rauhassa. Arjenromantiikkaa.
5.  Kun isi on siivonnut ja laittanut ruokaa sillä aikaa kun äiti on lasten kanssa puistossa. Ihan parasta tulla puistosta valmiiseen ruokapöytään.
6.  Hyvät päivät. Kun kukaan ei ole erityisen kiukkuinen ja hankala.
7. Musiikki. Keikkailu ja kuuntelu. Ja soittaminenkin, joskin kovin harvoin nykyään.
8. Luovuus. Innostavat inspiraatiot ja ideointi. Ja mahtavaa, jos ne vielä saa tuotettua hyödyllisiksi ja toimiviksi valmiiksi asioiksi. Käsitöinä, valokuvina tai muulla tavalla.
9. Mamakerho ja muut äitiystävät, muita rakkaita unohtamatta. Esikoisen kanssa olin kovin yksin, kun muilla ystävillä ei vielä ollut lapsia. Nyt minulla on ihana mamakerho ja muita lapsellisia ystäviä, jotka ilahduttavat aina!
10. Lasten oivallukset. (Tänään muun muassa: Pikkuveikka sai ilmakylpyillä, jottei tulisi vaippaihottumaa, johon isoveli totesi: "Ei kalsareitakaan tarvita, ettei tuu sitä kalsaritulehdusta.")
11. Kiireettömyys.


8 kommenttia:

 1. Oumai! Mä oon ihan häkellyksissäni moisesta tunnustuksesta saatesanoineen, valtaisa kiitos siitä! :) Osaisinkohan itse valita 5 kehuttavaa, vai kehunko lopulta kaikkia seuraamiani, tai sitten en lopulta päättämättömyyksissäni ketään? :D

  Mutta, kiitos vielä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain, blogisi on kehunsa ansainnut! Mulla oli vähän sama valinnanvaikeus, enkä muutenkaan ollut ihan varma miten tällaisen tunnustuksen kanssa nyt tulisi käyttäyttyä, mutta halusin pistää hyvän kiertämään ja tietysti myös ylpeänä esitellä saamaani tunnustusta! ;)

   Poista
 2. Jippii! Suuri ilahtunut kiitos tunnustuksesta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Blogisi on kyllä mainio ja tarpeellinen! ;)

   Poista
 3. Kiitos tunnustuksesta ja uudesta blogista (Omasi ja tuo Mitä mä tekisin?). Lähden tekemään nyt tuttavuutta teksteihisi. Valitettavasti en nyt jatka haastetta, koska niitä on tullut muuutama pienen ajan sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Toivottavasti uusista blogeista on iloa!

   Poista
 4. Kiitos tunnustuksesta :)
  Tämä on minullekin ensimmäinen laatuaan :)

  VastaaPoista