keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Sienitunika ja myssynen

Ystäväinen osti kankaat ja pyysi tekemään itselleen pitkähihaisen, tunikamaisen mekon taskuilla. Ja tällainen siitä tuli:


Tunika ja myssynen.
(Olisi kyllä voinut silittää ennen kuvausta...)


Koeversioon (joka löytyy täältä.) tein hieman erilaiset taskut. Tähän ompelin toiveesta, hiukan huomaamattomammat taskut (ettei olis kuulemma ihan niin lapsellinen...?).


Ja tältä se näyttää päällä.


Kädet coolisti taskuissa.


Zoomaus taskuun.


Koska kangasta jäi yli, tein vielä myssynkin.Aika ihanan pirteä setti, ihan niin kuin kevään eka leskenlehti, joka bongattiin eilen. Hymy.Kaavat:
omat

Kankaat:
Nosh organiksin "Sieniperhe"
6 kommenttia:

 1. Voi Jappe! <3 Oot niin taitava! Se on juuri sellainen kuin halusinkin! Kiitos! :)

  - Martsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, kiva jos tykkäät! Paidatkin ovat sitten jo valmiina, nekin pääsevät jossain vaiheessa tänne. :)

   Poista
 2. Vautsi-vau! Tosi kivat noi taskutkin! :)
  Kyl sää ossaat!

  - annina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ekaa kertaa tein tuollaiset taskut. Ja ihan ilman ohjetta, kokeilemalla taas. Mä oon niin huono seurailemaan ohjeita, sävellän mieluummin. :P

   Poista
 3. Satunnainen blogistablogiin-surffailija olen ja pakko todeta tästä, että aivan mahtava tunika, kangas ja malli näyttävät molemmat todella hienoilta. Ja nuo taskut, ne on ehkä parasta! Tuollaisen voisin kyllä itsellenikin haluta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että oot päätynyt surffailemaan myös mun blogiin! Ja kiitoksia kehuista, lämmittävät tällaisen aloittelevan ompeluharrastajan mieltä. Kangasvalinta oli kaverin, joka minulta tunikan tilasi, kaavoitus ja toteutus minun käsialaa.

   Poista