sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Veljekset kuin ilvekset... eiku kettuset!

Lisää Noshia! Nyt näitä ihania kettusia lapsosteni päällä. Ollaan vähän jo kesäfiiliksissä. Eilen oltiin liikenteessä ekaa kertaa tennarijenginä ja isoveli sai uudet aurinkolasit. Sitten soviteltiin vielä vähän näitä uusia kesäkuteitakin. Mutta kohta onkin jo toukokuu, kesä on ihan lähellä!

Isoveikan setti.

Pikkuveikan setti.


Tein eka pikkuveikan pöksyt ja ajattelin ihan esteettisyys syistä tehdä taskut. Onhan ne kivannäköiset ja piristävät vähän perushousua. Muistin kuitenkin näitä tehdessä, kuinka ärsyttävä asia taskut kesähousuissa on. Ne ovat nimittäin aina täynnä hiekkaa ja yleensä se hiekka taskuista päätyy vähintäänkin eteisen matolle ellei jopa pidemälle kotiin, joten isoveljen versioista jätin taskut pois, jotta näistä tulisi kivat käyttöpöksyt.


Pikkuveikan sovituskuva. Hiukan on vielä pöksyissä kasvunvaraa. Katsotaan tapahtuuko venahdusta kesäksi vai saako isoveli nämä ja tehdään pikkuveikalle uudet.


Isoveljen setti. Aluksi en tiennyt mihin kankaaseen yhdistäisin tuon keltaisen kettukankaan. (Ainahan on pakko tehdä setti, jotta varmasti löytyy kaapista sopiva pari.) Tuo ruskeakettu ja oranssi joustofrotee kun kuuluivat ihan selvästi yhteen. Kutsuilla sitten hipelöin tuota tummanruskeaa joustofroteeta ja halusin ehdottomasti siitä isoveljelle housut ja hyvin istuu keltaisen ketun kanssa, kun lisäsi vielä paitaan samansävyiset resorit. Ihastuin ihan täysin tuohon Noshin joustofroteeseen. Se on ihanan jämäkkää ja hyvälaatuisen oloista. Pitää varmaan tilata lisää, että saan itsellenikin siitä jotain!


Kankaat:
Kaikki kankaat Nosh organics

Kaavat:
Molemmat shortsit omia kokeiluja
Pikkuveikan paita: OB 3/2012 Robots t-paita, pienin muokkauksin.
Isoveikan paita: OB 3/2012 "Tooth Troll" t-paita, pienin muokkauksin.


2 kommenttia:

  1. Heh seuraavalla kerralla kun nähdään veljesten kanssa niin pitää pistää tiimipaidat päälle! ;)

    - Martsa

    VastaaPoista